2009 m. birželio 28 d., sekmadienis

Vardu reiksme

Kaip zinote esu Rimutis. Visi apibudina kaip ramu ir rimta vaikina. (bent jau man taip atrodo). Be sio vardo turiu dar ir kriksto ir sutvirtinimo vardus. Kriksto vardas yra Petras, sv. Petro- dangaus raktininko vardan suteiktas. Siuo metu su savim nesioju apie 15 raktu. Sutvirtinimo vardas taip pat Petras, tik jau kito sventojo- Petro auksazodzio berods. Ka tai galetu reiksti? :)

Ir vel Haris Poteris

Kodel as tris kartus perskaiciau visas septynias Hario Poterio knygas? Nezinau, galbut del to, kad randu daug panasumu tarp saves ir Hario. 1. Abu gime liepos pabaigoje.2. Abu turime randus kaktoje. :).3 Abu nesiojam akinius. 4. Abu netekome tevu (as tik tevelio, bet ankstyvoje vaikysteje) Ka tai galetu reiksti? :)

Malone liejasi

Kaip minejau praeitame poste, man siuo metu malones metas. (Pakilumas matyt) Apturejau nuostabiausiu patyrimu, su kauriais siuo metu netgi siek tiek turiu problemu. Kadangi ivykiu buvo super daug, psichika neqatlaiko kruvio, ir miegu po 2-4valandas per para. Kas savaime aisku negerai. Bet ivykiu gausa viska isperka. Gqal veliau papostinsiu kas gi man dedasi, nes siuo metu esu per daug pavarges kad kazka dar rasyti.

2009 m. birželio 20 d., šeštadienis

Malonės metas

Paskutiniu metu pastebiu tiesioginį Viešpaties rankos vedimą savo gyvenime. Per paskutines dvi tris savaites įvyko tiek stebuklingų dalykų, kad negaliu patikėti, kiek Viešpats man yra geras. Visų pirma praeitą penktadienį buvau susitikime su Vincu Kolyčiumi kuris jau trečius metus iš eilės lankosi mūsų bendruomenėje. Maldos už mane metu, kaip visada, griuvau aukštielninkas ir ilsėjausi Viešpatyje. Vinco pasakyti žodžiai sustiprino mano pasiryžimus. Šią savaitę nuo antradienio dėjosi dar didesni dalykai- prasidėjo naujas mano gyvenimo etapas. Pusei metų persikraustau gyventi į Vilnių, kuriame lankysiu kompiuterinio raštingumo kursus. Tikiuosi išpešti iš šių kursų maksimumą ir gal būt išmokti interneto puslapių kūrimo. Tą patį antradienį buvau kitame renginyje- t. Zacharijo rekolekcijose. Ši charizmatinė asmenybė iš tiesų uždega žmones didesne Dievo meile, noru gyventi pagal Jo valią. Šios trys dienos (antradienis- ketvirtadienis)prabėgo kaip akimirka, kurios kulminacija buvo malda už žmones. Buvau "catcher"is ir teko prilaikyti jiems krentant kokius 100 žmonių. Didelė malonė Vilniuj ir visai Lietuvai. Broliai dominikonai iš tiesų pradėjo keistis ir duok Dieve kad taptų patys charizmatais. Bet stebuklai nesibaigė išvažiavus iš Vilniaus. Pasirodo Marcinkonyse prasidėjo stovyklų sezonas. Mano žiniomis mažiausiai keturios stovyklos turėtų vykti. Ir pats pakliuvau tiesiai į stovyklų sūkūrį. Su Aušros vartų jaunimu atvyko kunigas Žydrius, kuris pažįstamas dar iš Lietuvos Jaunimo dienų. Kitą savaitę vyks Marcinkynų giminės susirinkimas, kuriame žadu dalyvauti ir aš. Tikiuosi iki to laiko neatkrisiu. Ir viliuosi kad padarysim didelę staigmeną savo pusbroliams...